Vi har dyrket og produsert i veksthus på Reier siden 1928. I dag, snart 90 år senere, er vi et tradisjonsrikt produksjonsgartneri for potteplanter til engrossalg.

Stolthet og familietradisjoner med lidenskap for blomster

Gjennom tre gartnergenerasjoner har vi produsert en rekke kulturer i veksthusene våre av både grønnsaker, snittblomster og potteplanter. Helårsproduksjonen i veksthusene følger sesongene og du kan lese mer om hvilke planter vi i dag legger vår flid i å tilby under menyvalget «Våre blomster»

Med et veksthusareal på 10 000 m2 fordelt på 12 veksthus, er vi daglig i tett kontakt med plantene og legger vår flid og gartnerstolthet i å levere god kvalitet. 

Å være blant de middels store produsentene og ha flere adskilte veksthus, gir oss også flere fordeler. Det gir oss blant annet en fleksibilitet til å tilpasse oss både kundenes og plantenes behov og ønsker, ved at vi kan produsere ulike etterspurte kulturer som krever ulikt klima. Samtidig bidrar også strukturen vår til å redusere risiko for spredning av skadegjørere og plantesykdommer slik at plantene våre kan holde seg så sunne og friske som vi hele tiden etterstreber at de skal være.

"I generasjoner har vi vært opptatt av å levere kvalitets- planter. Derfor velger vi å sette navnet vårt på hver eneste plante som stolt avsender og produsent. Vi ønsker at det skal være tydelig og trygt for forbrukerne å vite hvor plantene kommer fra" - Erik Reier


Som engrosprodusent selges våre blomster gjennom grossister og detaljister over hele landet. Gjennom en av landets største blomstergrossister, Blomsterringen, er våre blomster blant annet tilgjengelig hos
•    dagligvareforretninger – deriblant Coop,  Rema (BaRE) og Norgesgruppen
•    faghandler og kjeder som Floriss, Mester Grønn og Hageland
•    øvrige hagesentre og blomsterforretninger
Vi leverer også til Plantasjens mange hagesentre rundt om i landet.
I høysesongene er vi til stede på Økern Torvhall og selger også til flere lokale hagesentre og blomsterbutikker i nærområdet. 

I sommersesongene pynter også blomstene våre opp i bybildet og parker flere steder i landet. Eksempler fra de siste årene er Haakon VIIs gate og Vika i Oslo, Kongeparken, og for 5 år på rad er vi stolt leverandør av frodige og fargerike ampler til gågata i Lillehammer.

Ta kontakt og kom gjerne på besøk om du kunne tenke deg å ta inn blomster fra oss.