Her på Jeløya er jordsmonnet sandholdig, lett og varmt. Beliggenheten i strandkanten, med sen frost og lune vinder, gir oss en lang vekstsesong og ideelle forhold for rotgrønnsaker 

Med hjerte for Rotgrønnsaker

I dag forvalter vi ca. 330 dekar med grønnsaker, 290 dekar korn, og 180 dekar mark for grasproduksjon i landskapsvernområdet på Søndre Jeløy. 
 
Opp igjennom årene har det vært dyrket alt fra asparges, poteter, tomater, agurk, kål, blomkål, purre og gulrøtter her på Reier. De siste årene har vi hatt glede av å konsentrere produksjonen rundt de stadig mer populære, men likeså tradisjons- og næringsrike rotgrønnsakene. 

Vi var en av de første i landet som startet med kommersiell dyrking av pastinakk. I tillegg til selleri-, persille- og pepperrot, gleder vi oss i år over å kunne tilby beter av ulike slag.  

Grønnsakene våre leverer vi til Gartnerhallen, som igjen distribuerer videre til storkjøkken og dagligvareforretninger over hele landet under Bamas merkenavn. De fleste av grønnsakene til dagligvaremarkedet pakkes i forbrukerpakning på Grønt Pakkeri Øst i Råde. 

Som stolt Østfoldprodusent er vi også medlem av GRØDE. GRØDE fremmer nettopp «smaken av Østfold» gjennom lokalproduserte grønnsaker, frukt og bær fra vårt fylke.